Ontdek onze meerwaarde voor uw tuin! Vraag een offerte aan.

Tuinhuizen en houten constructies
Tuininrichting tot in de puntjes

Uw tuin net dat tikkeltje meer geven? Naast afsluitingen plaatst Gardino ook houten carports en tuinhuizen in regio Leuven.

Tuinhout met een functie

Hout is een veelzijdig product dat op vele manieren functioneel én tegelijkertijd esthetisch kan zijn voor uw tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan charmante tuinhuizen die tevens dienst doen als extra opbergruimte voor uw tuinmateriaal. Of een moderne carport die de nodige bescherming biedt voor uw wagen en fietsen.

Praktisch en stijlvol

Voor zij die graag het praktische combineren met het stijlvolle is een houten tuinhuis of een andere houten constructie voor de tuin de ideale oplossing. Als specialist in tuinaanleg en tuinonderhoud is Gardino in Leuven dan ook de aangewezen firma voor het plaatsen van al uw tuinhout. Hiervoor gaan we steeds heel zorgvuldig te werk waarbij we rekening houden met uw wensen en de gehele stijl van uw tuin.

Vertel ons over uw project

Bent u al langer aan het nadenken over het laten plaatsen van een houten bijgebouw in uw tuin? Wij denken graag met u mee. Indien gewenst, geven we u deskundig en eerlijk advies op maat van uw tuinproject. Interesse? Neem dan snel contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Contact