Ontdek onze meerwaarde voor uw tuin! Vraag een offerte aan.

Zorgvuldig onderhoud voor uw tuin
Zalig genieten van uw tuin

Heeft u zelf geen tijd om uw tuin te onderhouden of heeft u geen idee hoe u deze klus kunt aanpakken? Reken op Gardino voor uw tuinonderhoud in Leuven en omstreken, en geniet het hele jaar door van een verzorgde tuin.

Een oplossing voor elk seizoen

Is uw tuin dringend aan een opknapbeurt toe? Op een efficiënte en vakkundige manier zorgen we ervoor dat uw tuin weer helemaal in orde is gedurende elk seizoen. Zowel voor een éénmalige opknapbeurt of voor tuinonderhoud op geregelde tijdstippen, zoals wekelijks of maandelijks, gaan we graag voor u aan de slag. Dit doen we enerzijds voor particuliere tuinen, en anderzijds voor bedrijfstuinen.

Grondige service

Uw tuinonderhoud in regio Leuven voeren wij uit tot in de puntjes, waarbij we rekening houden met het seizoen. Van snoeien, onkruid verwijderen, het gras maaien tot het verzorgen van bomen en planten. Wenst u uw tuin een totaal andere uitstraling te geven? Ook voor tuinaanleg kunt u een beroep op ons doen. Door onze correcte werkhouding en passie voor groen is de expertise van Gardino beslist een meerwaarde voor elke tuin. Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis prijsofferte.

Heeft u een vraag?

Contact